Bekijk Acties+ Activiteiten!stars
Ranch Leuke Broeders

Ranch Leuke Broeders

Leuke Broeders Drive is vanaf 2 januari weer geopend op de Zaterdag en Zondag.
Met nieuwe Boxen en een nieuwe Drive-Inn menukaart.

Drive?
U kunt ook afhalen bij ons in onze Leuke Broeders "Drive", zie onze menukaart!

Howdy!

Welkom op Ranch Leuke Broeders. Op Ranch Leuke Broeders maak je kennis met ons idee van Ouderwets Hollandsche lekkernijen in de sfeer van het Wilde Westen. Wij houden er erg van om je te laten genieten in een ongedwongen sfeer. Pak in ons steakhuys een lekker biertje van de Tap of een goede huyswijn, gewoon ongedwongen zonder keuzestress.

Overnachten kun je op onze ranch in Logement Bed en Broeders. Een unieke locatie om te overnachten, ontspannen en genieten, in een natuurrijke omgeving. Bed en Broeders is  gevestigd in het voormalige woongedeelte van de boerderij. Tot begin 2020 heeft dit gedeelte zijn werk gedaan als café en is nu omgebouwd tot twee Gastenverblijven.

Steakhuys
Gezellig keuvelen met je tafelgenoten onder het genot van een drankje. Ondertussen serveert een leuke broeder of zuster de heerlijkste gerechten; van het lekker vers gebakken brood vooraf tot aan de overvloedige Broederplank, je hebt van iedere gang genoten. Uitbuikend en nagenietend valt je blik op de dessertkaart.... Misschien is er toch nog ruimte voor dat ene lekkere toetje.

Zoals het hoort grillen wij in ons Steakhuys voor je ogen het lekkerste vlees. Dankzij de open keuken kun je live zien hoe de steaks worden klaargemaakt. Wij serveren gerechten voor Jong en Oud, van de Black Angus steaks tot Sticky Chicken Wings. Vieze vingers gegarandeerd! We staan bekend om onze overheerlijke spareribs en hamburgers.  

BETALEN / CADEAUBONEN
U kunt bij ons zowel contant als electronisch betalen.
Bij ons kunt u de VVV Dinercheque en de Dinercadeau inwisselen.
Daarnaast hebben we de Leuke Broeders Kadobon, welke zijn verstrekt vanaf 01-01-2020.
Overige kaarten zijn bij ons niet geldig!

UPDATE: Tijdens de beperkende Maatregelen mbt de Corona Crisis nemen wij geen Cadeabonnen of Cheques aan. U kunt dan alleen Contant of Electronisch bij ons afrekenen.
 
TIP:
Bezoek Oorlogsmuseum Overloon of ZOO parc overloon en sluit je uitje af met een gezellig diner bij Leuke Broeders.

Bekijk menukaartReserveren
Activiteit

Acties + activiteiten

Leuke Broeders organiseert verschillende acties en activiteiten. Neem snel een kijkje, voordat 't erbij inschiet!
 

Bekijk alle Acties + Activiteiten

Openingstijden

Op last van de overheid zijn wij tot nader order gesloten
Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van o.a. nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.