Bed en Broeders

Bed en Broeders

Howdy!
Welkom bij Logement Bed en Broeders in Overloon. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie van Bed en Broeders in Overloon. Een unieke locatie om te overnachten, ontspannen en genieten in een natuurrijke omgeving. Bed en Broeders zal medio 2020 worden geopend. Het is gevestigd in het voormalige woongedeelte van de boerderij. Tot begin 2020 heeft dit gedeelte zijn werk gedaan als café en wordt nu omgebouwd tot twee Gastenverblijven.

The Old Dutch (2 personen) OPEN VANAF AUGUSTUS 2020
U waant zich weer terug in grootmoeders tijd. Echte houten handgemaakte meubels. Even net doen of u mag overnachten in de slaapkamer van (O)pa en (O)ma. U heeft voor de deur een privé terras, met uitzicht over de akkers van de boer. Natuurlijk kunt u gewoon aanschuiven voor het diner bij het naastgelegen Steakhuys Leuke Broeders.
Prijzen The Old Dutch

Info opvragen

The Farmhouse (4/6 personen)
Geheel in stijl van de Leuke Broeders Ranch. The Farmhouse waar u zich met een gezellig gezelschap kunt ontrekken aan alle hectiek van het dagelijks leven. Even helemaal niets. Een buitenkachel maakt de avonden warm en gezellig en de Hot Tub is bij te boeken. 

Juist in deze tijd genieten van prachtige bosrijke omgeving rond Overloon. Overloon ligt op de grens van Brabant en Limburg. Het dorp wordt aangeduid als het toeristische hart van de gemeente Boxmeer. Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving, met z'n tweetjes genieten van elkaars gezelschap. Of bijpraten met z'n allen.

Ondanks de locatie in de landelijke omgeving van Overloon vind je hier zowel totale ontspanning, als wilde activiteiten. Naast Logement Bed en Broeders vindt u Steakhuys Leuke Broeders, hier kunt u in het weekend terecht voor een heerlijk diner.

Bij Bed en Broeders staan ontspanning en het Bourgondische leven centraal. Samen genieten van activiteiten, eten en drinken. Kom geheel tot rust in de hot tub. Of geniet samen van een drankje bij de warmte van de buitenkachel. Ideaal voor wie wat luxe zoekt in de landelijke omgeving. 

Vakantie is voor ons ook samen uitgebreid genieten van lekker eten en drinken. De privé tuin is daarom uitgerust met een veranda en BBQ waar je een eigen vakantiefeestje kan geven.

Tel daar de legio aan activiteiten die Overloon en omstreken te bieden hebben bij op, en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Boek nu jouw uitje met familie, vrienden of collega's.

Info opvragen

The Old dutch   2 personen
The Farmhouse    4/6 personen

wilt u informatie of reserveren stuur dan een mail naar info@leukebroeders.nl

Openingstijden

Vrijdag t/m Zondag
Diner vanaf 17.00

Maandag t/m donderdag gesloten
Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van o.a. nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.