Acties + activiteiten

Acties + activiteiten

ORGANISEER JE BEDRIJFSDINER BIJ LEUKE BROEDERS
Heb je zin om je collega's te verwennen met een gezellig bedrijfsetentje? Wil je je personeel bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Of wil je eens wat anders dan een kerstpakket onder de boom?
Geef ons de kans om jullie een zorgeloze avond te bezorgen. We nemen daarbij graag al jouw voorkeuren in acht en verzorgen een ouderwets gezellig bedrijfsdiner.
Neem contact met ons op via 0485385338, of stuur ons een Whats App bericht zodat onze Pascal contact op kan nemen met jou. Natuurlijk kun je ons ook een mail sturen via info@leukebroeders.nl

Wil je leuke broeders voor een anond afhuren? Dit kan van maandag t/m donderdag. Laat het ons weten...

EXCLUSIEVE KORTINGEN EN ACTIES VOOR NIEUWSBRIEF ABONNEES
Vind jij dat ook wel wat, de meest exclusieve aanbiedingen van Leuke Broeders in je e-mail. Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Van gratis producten, speciale aanbiedingen tot exclusieve giveaways.   

KADOBONNEN
Bij Leuke Broeders kunt u ook terecht voor een speciaal kadootje. Wij hebben De Leuke Broeders Kadobon t.w.v. €25,- of €50,-. Wilt u er 1 bestellen kom dan gezellig even langs tijdens onze openingsuren. Wilt u hem liever thuis ontvangen, stuur dan een whats app naar 0485 385 338 en u ontvangt hem na betaling van het betalingsverzoek. Wij vragen voor het versturen +€2,50 extra.

De bonnen kunnen alleen worden ingeleverd bij het ter plaatse nuttigen in ons restaurant. Deze zijn niet inwisselbaar voor de afhaal en/of overnachten in bed en broeders.

Openingstijden

Vrijdag t/m Zondag vanaf 16.00
Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van o.a. nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.