Acties + activiteiten

Acties + activiteiten

𝓦𝓲𝓵 𝓳𝓲𝓳 𝓛𝓮𝓾𝓴𝓮 𝓑𝓻𝓸𝓮𝓭𝓮𝓻𝓼 𝓮𝓬𝓱𝓽 𝓸𝓷𝓭𝓮𝓻𝓼𝓽𝓮𝓾𝓷𝓮𝓷? Klik dan op www.geef.nl/nl/actie/help-leuke-broeders . Alle beetjes helpen

EXCLUSIEVE KORTINGEN EN ACTIES VOOR NIEUWSBRIEF ABONNEES
Vind jij dat ook wel wat, de meest exclusieve aanbiedingen van Leuke Broeders in je e-mail. Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Van gratis producten, speciale aanbiedingen tot exclusieve giveaways.   

𝑀𝒪𝐸𝒟𝐸𝑅𝒟𝒜𝒢 𝟫 𝑀𝐸𝐼
Uitgebreid en onbezorgd dineren in ons Steakhuys zit er ook dit jaar helaas niet in. Maar... niet getreurd! Wij brengen onze Leuke Moeders Brunch gewoon naar de liefste moeders toe!

Leuke Moeders Brunch 22,95 per persoon
Leuke Moeders Kinder Brunch 12,95 per persoon

Met onze Leuke Moeder Brunch zet je je moeder echt in het zonnetje. Van een vers afgebakken croissant tot een aardbeien spiesje en van een Carpaccio Wrap tot onze Huysgemaakte Tomatensoep. Eet smakelijk! 

𝐿𝑒𝓊𝓀𝑒 𝐵𝓇𝑜𝑒𝒹𝑒𝓇𝓈 𝒾𝓈 𝓋𝑜𝑜𝓇 𝑒𝓋𝑒𝓃 𝐿𝑒𝓊𝓀𝑒 𝑀𝑜𝑒𝒹𝑒𝓇𝓈.

𝐵𝑅𝒪𝐸𝒟𝐸𝑅𝒮 𝒫𝒪𝒮𝐼𝒯𝐼𝐸𝒱𝐸 𝒜𝒱𝒪𝒩𝒟𝒦𝐿𝒪𝒦
Dat de avondklok ingevoerd door de nederlandse overheid voer is voor discussie dat begrijpen wij. Daarom introduceren wij de Broeders Avondklok. Bestel jij op Zondag in de Broeders drive en kom je het afhalen na 19:30 dan ontvang je van onze Sheriff 10% korting op je bestelling.
𝒟𝒶𝓉 𝒾𝓈 𝓃𝑜𝑔 𝑒𝑒𝓃𝓈 𝑒𝑒𝓃 𝓁𝑒𝓊𝓀𝑒 𝒶𝓋𝑜𝓃𝒹𝓀𝓁𝑜𝓀.

KADOBONNEN
Bij Leuke Broeders kunt u ook terecht voor een speciaal kadootje. Wij hebben De Leuke Broeders Kadobon t.w.v. €25,- of €50,-. Wilt u er 1 bestellen kom dan gezellig even langs tijdens onze openingsuren. Wilt u hem liever thuis ontvangen, stuur dan een whats app naar 0616501018 en u ontvangt hem na betaling van het betalingsverzoek. Wij vragen voor het versturen +€2,50 extra.

De bonnen kunnen alleen worden ingeleverd bij het ter plaatse nuttigen in ons restaurant. Deze zijn niet inwisselbaar voor de drive/afhaal en/of overnachten in bed en broeders.

BUITEN DE KAART OM (op=op)

LEUKE BROEDERS "LIVE"
Helaas hebben wij door de COVID-19 regels vanuit de overheid moeten besluiten om Leuke broeders "live" uit te moeten stellen tot nader order.

Openingstijden

Op last van de overheid zijn wij tot nader order gesloten
Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van o.a. nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.