Acties + activiteiten

Acties + activiteiten

NIEUWE KAART
Op de achtergrond zijn wij hard bezig met een nieuwe kaart. Onze toppers blijven natuurlijk op onze kaart staan. De basis kaart wordt kleiner, maar we gaan meer werken met Leuke Broeders SPECIALS. Houdt onze socials in de gaten!

LEUKE BROEDERS SPECIALS! (op=op)

DONDERDAG = ONBEPERKT SPARE RIBS
Bij leuke broeders is het op donderdag, Onbeperkt Spare Ribs dag.
Je hebt de keuze uit de strikes; Pittig, Honig-Ketjap en BBQ, of je besteld ze gewoon Naturel.
Heerlijk met wat wedges en een huysgemaakte Coleslaw.

EXCLUSIEVE KORTINGEN EN ACTIES VOOR NIEUWSBRIEF ABONNEES
Vind jij dat ook wel wat, de meest exclusieve aanbiedingen van Leuke Broeders in je e-mail. Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Van gratis producten, speciale aanbiedingen tot exclusieve giveaways.   

KADOBONNEN
Bij Leuke Broeders kunt u ook terecht voor een speciaal kadootje. Wij hebben De Leuke Broeders Kadobon t.w.v. €25,- of €50,-. Wilt u er 1 bestellen kom dan gezellig even langs tijdens onze openingsuren. Wilt u hem liever thuis ontvangen, stuur dan een whats app naar 0485 385 338 en u ontvangt hem na betaling van het betalingsverzoek. Wij vragen voor het versturen +€2,50 extra.

De bonnen kunnen alleen worden ingeleverd bij het ter plaatse nuttigen in ons restaurant. Deze zijn niet inwisselbaar voor de afhaal en/of overnachten in bed en broeders.

LEUKE BROEDERS "LIVE"
Helaas hebben wij door de COVID-19 regels vanuit de overheid moeten besluiten om Leuke broeders "live" uit te moeten stellen tot nader order.

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag vanaf 16.00
Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van o.a. nieuwe gerechten, acties en activiteiten? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.